вівторок, 31 жовтня 2017 р.

До Дня працівника соціальної сфери



                                    
   Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим. 
      Іван Франко                                                                                                    
                                
    Є така професія соціальний працівник. І у першу неділю листопада в Україні згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери.
    Працівники соціальної сфери спілкуються з різними людьми, що мають всілякі проблеми: зі здоров'ям, з працевлаштуванням, соціальною адаптацією, з сімейними проблемами. Вони день у день налагоджують зв'язки, роблять добро, виявляють милосердя.
   Сьогодні наша розповідь про Ємець Людмилу Калістратівну, яка працює медичною сестрою відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування Добропільського району.
  Людмила Калістратівна народилася 12 серпня 1961 року в с. Пилипівка Житомирської області. З 2 лютого 2004 року працює медичною сестрою у відділені соціально-побутової реабілітації ( зараз відділення денного перебування) в селище Світле.
    Кожного дня Людмила Калістратівна піклується про одинокопроживаючих громадян, інвалідів, надаючи їм послуги медико-профілактичного характеру: електромасаж, вимірює тиск, послуги фіто та ароматерапії. Турботлива, трудолюбива, отримує слова вдячності від громадян.
   Професіоналізм, комунікабельність, вміння прийти на допомогу хворому, заспокоїти, прийняти рішення – це риси, які притаманні Людмилі Калістратівні. Вона зразок для своїх колег, готова надати пораду, роз’яснення.
    Напередодні професійного свята висловлюємо Вам, Людмило Калістратівно, слова вдячності за невтомну працю. Від усієї душі бажаємо вам щастя, благополуччя і нових трудових звершень.