середа, 15 листопада 2017 р.

Обласний конкурс міні-альпінаріїв «ЗИМОВИЙ САД» - 2017


  Донецький обласний еколого-натуралістичний центр протягом жовтня-листопада 2017 року провів обласний конкурс міні-альпінаріїв «Зимовий сад».
    В конкурсі прийняли участь вихованці та учні творчих об’єднань позашкільних, загальноосвітніх та дошкільних закладів освіти Донецької області віком від 5 до 17 років.
  Найбільше було представлено роботи з Бахмутського, Добропільського, Великоновосілківського, Волноваського, Покровського, Мар’їнського, Ясинуватського районів.
    На обласну виставку-конкурс було надіслано біля 30 мультимедійних презентацій, де були показані етапи виконання міні-альпінарію та фото готової композиції, з описом використаних рослин (кактусів, сукулентів, тощо), декоративного матеріалу. Більшість композицій були виконані на високому рівні і відповідали завданню конкурсу.
    Конкурс такого формату створює умови для творчої самореалізації та інтелектуального розвитку підлітків і молоді; вивчення технології виготовлення міні-альпінаріїв, розвиває естетичний смак та креативне мислення. А, також, залучає учнів до суспільно-корисної праці та сприяє виявленню талановитої молоді.
   ФОТО