середу, 29 листопада 2017 р.

Запрошуємо добропільчанок взяти участь у фестивалі Міні Міс Донеччина 2018»



         Під егідою Міжнародного фестивалю «Little Miss&Mister United World» XX-й Національний дитячий фестиваль моди і таланту «Міні Міс Україна 2018»

      Фестиваль моди і таланту «Міні Міс Донеччина» - це щорічний захід, що збирає талановитих дітей з усіх міст Донецької області, переможниць та призерів міських фестивалів від 6 до 16 років.
       Починаючи з 2017 року Оргкомітет Фестивалю впроваджує соціальний проект «Щоденник добрих справ». За найкращі соціальні проекти учасники отримають спеціальні відзнаки.
     Одним з важливих етапів Фестивалю також є шоу талантів, під час якого учасники демонструють свої вміння та досягнення. Останній, найкрасивіший вихід – це дефіле у яскравих сукнях, яке передує найбільш хвилюючій частині вечора – церемонії нагородження.
      До складу компетентного журі входять хореографи, спеціалісти з вокалу, керівники естрадних групп, мас-медіа, співаки та інші.
      Дитячий фестиваль дає кожному учаснику унікальний досвід і впевненість у своїх силах.      
      Переможці регіонального конкурсу «Міні Міс Донеччина» беруть участь у щорічному національному конкурсі «Міні Міс Україна» (м.Київ) і змагаються за право володіти ексклюзивними золотою і срібними коронами.

Джерело: www.minimiss.dn.ua