понеділок, 20 листопада 2017 р.

Допоміг...


   59-річна жінка попросила знайомого допомогти їй по господарству. На знак віддяки вона нагодувала чоловіка та пригостила «чаркою». Після цього «помічник» попросив у господарки грошей на пляшку горілки та отримавши відмову, схопив її сумку, де був гаманець із грошима тавтік. Через кілька годин правоохоронці затримали грабіжника.
   До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулася мешканка с. Святогорівка із повідомленням про те, що її пограбували. Потерпіла розповіла, що напередодні попросила сусіда про допомогу, бо через стан свого здоров’я вона не може самостійно впоратись по господарству. Спочатку чоловік виконав роботу, за що господарка його нагодувала та «віддячила» спиртним. Потім «помічник» почав просити ще грошей на пляшку. Але жінка відмовила, тоді молодик схопив її сумку із гаманцем і вибіг з двору. Постраждала також повідомила поліцейським, що в гаманці було 780 гривень.

  Правоохоронці вже за годину затримали зловмисника. 32-річний правопорушник зізнався в скоєному та сказав, що гроші вже встиг витратити, роздавши борги.
  Раніше вже чоловік притягувся до кримінальної відповідальності скоєння за майнових злочинів. На даний момент він ніде не працює, зловживає горілкою та заробляє на життя випадковими заробітками.
  За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.186 «Грабіж». За свої дії правопорушник знову може опинитися за ґратами, адже санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.
  Джерело:Покровський відділ поліції Донецької області.