понеділок, 13 листопада 2017 р.

Районні змагання з волейболу до Дня працівників сільського господарства



    Щорічно, у третю неділю листопада, відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства. 
   Саме цьому святу присвячено районні змагання з волейболу серед КФК сільських та селищних рад на Кубок В.І.Каніболоцького, які проведено комунальним закладом «Районна дитячо-юнацька спортивна школа» Добропільської районної ради  12 листопада 2017 року у спортивному залі Добропільської  школи.

    Гра була дуже захоплюючою та цікавою. У змаганнях прийняло участь шість команд. Гостею заходу була голова Добропільської районної ради Тамара Белянкіна, яка привітала учасників зі святом і побажала міцного здоров`я та спортивної наснаги. Змагання почалися з першої подачі м`яча Валерієм Івановичем Каніболоцьким.
     В запеклій боротьбі за Кубок переможцями стали: команда с. Ганнівка -  І місце, команда с. Шахове - ІІ місце, команда с. Добропілля -  ІІІ місце.
   Всі учасники отримали грошові нагороди, команда, яка посіла перше місце одержала Почесний Кубок,а від голови Добропільськоі районної ради переможцям було вручено особисті призи.