четвер, 30 листопада 2017 р.

Хроніка обласних новин


       28.11.2017 у м. Слов′янськ відбулося засідання обласного комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об′єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури. 
     На засідання розглянули питання щодо здійснення аудиту стану облаштування елементами доступності об′єктів фізичного оточення для осіб з інвалідністю в містах та районах області, а також про стан створення опорних загальноосвітніх шкіл та забезпечення безперешкодного доступу до них людям з інвалідністю.
    «Управлінням Укртрансбезпеки було проведено перевірку усіх маршрутів загального користування у Донецькій області. До перевізників, які обслуговують маршрути, на яких не були виявлені транспортні засоби, пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю, департаментом розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації, який є організатором перевезень на автобусних маршрутах загального користування, було надіслано попереджувальні листи. При повторному виявленні зазначених порушень, буде розглядатися питання щодо розірвання в односторонньому порядку договірних відносин з перевізниками-порушниками», - сказав в.о. начальника управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, заступник голови обласного комітету доступності Василь Теклюк.
   

Джерело:  Прес-служба Донецької облдержадміністрації