четвер, 16 листопада 2017 р.

ШКОЛА – ТЕРИТОРІЯ ТОЛЕРАНТНОСТІ



  Двадцять перше століття дозволило сучасній людині зробити безліч важливих відкриттів, а розвиток нових технологій значно спростив наше життя, зробив його комфортнішим. Але чомусь це не дало змоги людям стати добрішими і терпимішими один до одного. Вічна боротьба добра зі злом все ще триває в наш прогресивний час.
   В Святогорівській школі пройшли заходи, присвячені Міжнародному дню толерантності. Класні керівники провели спеціальні тематичні години спілкування для школярів, на яких учні мали змогу переглянути відеоролики про толерантність та пройти цікаві тести.
      Заступник директора з виховної роботи Живило С. В. та учнівське самоврядування долучилися до створення «флешмобного плакату». Учасники записували асоціації, які виникають у зв’язку з поняттям «толерантність» на кольорових смайликах та клеїли їх на ватман. Дана вправа має на меті допомогти дітям побачити різні аспекти толерантності та краще зрозуміти саме поняття.
     У бібліотеці спільно з учнями була створена інформаційна брошура, де на кожну букву слова «толерантність» були наведені цікаві факти та вислови.
     Толерантність, особливо в теперішній нелегкий час – це спосіб виживання людства, умова гармонійних стосунків в суспільстві.
     Юні кореспонденти газети "Хвилинка"