пʼятниця, 1 грудня 2017 р.

Людина відображається у своїх вчинках

    Щороку в Україні 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування. Це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.
     З цієї нагоди ми відкриваємо нову рубрику на нашому веб-сайті "Людина відображається в своїх вчинках" і, починаючи з цього дня, будемо розповідати про тих, хто вніс вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування в Добропільському районі, хто щоденно допомагає у роботі місцевій владі, вживає відповідні заходи щодо згуртування та активізації громади.
     Великою повагою серед місцевого населення вже багато років користується  Дерипалко Світлана Василівна. Вона народилася в селі Завидо-Кудашеве і все своє життя присвятила рідній громаді. 

    В селі Світлану Василівну знають як чесну і порядну людину, тому вже третє скликання місцеве населення висловлює їй свою довіру, обираючи своїм депутатом. 
    Притаманна Світлані активність допомагає їй щоденно не тільки в повсякденному житті, а й в громадській, суспільно-корисній роботі. Особистим прикладом вона показує своїм односельцям і виборцям як сумлінно потрібно  ставитися до праці, до виконання депутатських обов’язків.
   Тому кандидатура Світлани Дерипалко і була представлена сільськими керівниками до відзначення Подякою голови Добропільської районної ради.