середу, 27 грудня 2017 р.

Дякуємо благодійникам!



 Продовжуємо розповідь про благодійників.       
    Світлівська сільська рада
Одними з перших поїхали у селище Новий Донбас депутати районної ради Тамара Бєлянкіна та Павло Івахненко, щоб привітати зі святом найменших мешканців селища. 
Депутат районної ради Володимир Настич повіз в ДНЗ «Голубок» селища Шевченко фрукти та солодощі, іграшку для всіх 8 вихованців. А депутат районної ради Аліна Сметаніна прийшла вітати маленьких односельців разом з клоуном.
     Зранку 19 грудня в ДНЗ «Радість» селища Світле поїхали перший заступник та заступник голови райдержадміністрації Олексій Стебель та Наталя Перекотій. Учаснику фестивалю дитячої творчості «Дивосвіт» Шалю Роману передали подарунок – червону машину від Дмитра Кірносова, голови Добропільської райдержадміністрації.
     Хлопчик Балюк Станіслав з багатодітної родини отримав теж гарну машину, а дівчинка Кіяра – красиву ляльку.

Вперше в благодійній акції брала участь громадська організація учасників та інвалідів АТО (керівник Харченко О.Г.). Музичний алфавіт для дівчинки Вікторії та м’яка іграшка для Ангеліни – це їх внесок в реалізацію мрій дітей.
Не один рік беруть участь у благодійній акції «Віддай серце дітям!» Вадим Мартов, Любов Гапич, Юлія Литвинова, Оксана Родіонова. Їх подарунки зробили щасливими талановитих та дітей пільгової категорії.


Шановні благодійники, хай множаться ваші добрі справи на добропільській землі!   
    
  Золотоколодязька сільська рада
       Глибоку нашу шану заслуговує Мекшун Р.В., який ось уже декілька років підряд з міста Дружківка приїздить зі своїми колегами привітати дітей з сіл Золотоколодязької сільської ради. Робить він це з великою любов’ю. Цього року він привіз незвичайні іграшки для 5 дітей ще від Щетнікова О.І. та Шведової О.О.. Серед його діток був хлопчик Родіон, який недавно переніс операцію в хірургічному відділенні однієї з лікарень міста Харків. Не передати словами радість цієї дитини від отриманих 2 іграшок. До Мікшуна Р.В. приєднався військовослужбовець Збройних Сил України Сидоренко С.Б., серед благодійників депутати сільської ради Голубенко А.О. та Ляментовський В.П., який подарував Богдану Кулакевичу набір "Технік-будівельник".




       Сидоренко Т.Б. зуміла залучити до участі в благодійній акції «Віддай серце дітям» і депутатів сільської ради.

       Хай бажання реалізувати мрії дітей, не залишає вас ще довгі роки!

       Шилівська сільська рада
       7 дітей сільської ради отримали бажані іграшки: конструктори Лего, футбольний м’яч, робота - трансформера, м’яку іграшку, 2 машини. Дем’янко Володя з села Кам’янка отримав велику пожарну машину. Це подарунок йому від Карнаушенка В.В.. Благодійниками дітей з сіл Шилівської сільської ради стали: Батицький А.М., Стефанишин І.В., Борисов А.М., Краузе Т.М., колектив управління соціального захисту (Купцова В.Г.), Тітова В.П..
      Діти ДНЗ «Світлячок» села Шилівка так радо зустрічали гостей, кожен хотів розповісти віршика і отримати від Святого Миколая солодкий подарунок.




      Поважні благодійники, хочеться побажати вам здоров’я, добра, тепла і здійснення ваших мрій!