вівторок, 26 грудня 2017 р.

Дякуємо благодійникам!



Ось і закінчилась благодійна акція «Віддай серце дітям!» до Дня Святого Миколая на Добропільщині.
Її мета – подарувати дітям казку, виконати заповітні мрії дітей, яких доля випробує тяжкими хворобами, втратою батьків, нестатками в сім’ях, відсутністю батьківської любові.
79 таким дітям 88 благодійників Добропільщини 19 грудня 2017 року подарували бажані іграшки на суму 27 570 грн. А скільки радості, захоплення було в дитячих очах!
Ми щиро вдячні Тарасенко Олегу Івановичу за надання допомоги в проведенні благодійної акції "Віддай серце дітям!".

Шахівська сільська рада
Зранку 13 благодійників сільської громади поїхали до своїх підопічних хлопчиків і дівчаток в села Торецьке, Володимирівка, Новоторецьке, Шахове, Вільне, Никанорівка.
Кучеріненко В.М., Голованьов В.М., Подлєсний І.М., Середа Ю.І., Омельченко Л.Ю., Іваняк В.В., Шапко О.Л., Кедя К.П., Сацура В.М., Ілієнко Л.М., Ілієнко В.І., Махниборода О.М., Кордюков О.М. повезли дітям 3 машини, 3 ляльки, футбольний і баскетбольний м’ячі, 3 конструктора, велику пухнасту кішечку, плюшевого ведмедика, рюкзак з солодощами.


Хлопчик Ельдар із села Никанорівка разом з вихователькою так написали у листі Святому Миколаю: «Наша сім’я – це мама, Настя, Уляна і я. Я – єдиний чоловік у сім’ї». Коли я виросту, то буду працювати шофером на великій машині, візьму маму і сестричок та повезу їх на море, бо це їх мрія. А моя мрія – дитячий автомобіль».
А поки що хлопчик отримав іграшкову машину, Святий Миколай за допомогою дорослих здійснив його мрію.
          Миру і здоров’я благодійникам Шахівської сільської громади!

         Криворізька сільська рада
          13 дітей із сіл Завидо-Кудашеве, Новофедорівка, Криворіжжя хвилювалися зранку.

          Коли ж завітає до них Святий Миколай?

       Першим знайшов під подушкою конструктор для будівельника Фоменко Кирило. Це Дерев’янко П.І. ще з вечора потурбувався про хлопчика. Костюченко Кирилу та Вікі приготували подарунки Перейма В.В. та Шаров В.С., Антипенко Кірі та Лимкач Дарині – Катрич О.М., Тимко Соні та Мар’яні – Круговий А.Л., Мірошников Т.Б. вітав зі святом Парфенова Євгена з села Надія. У захваті від гелікоптера був Мостовенко Михайлик, цю іграшку для нього придбав Якунін І.В.. Енциклопедії, збірники казок вибирали для своїх підопічних хлопчиків Бібля В.В., Калюжна К.С., Гонтар Б.М., Сергєєв В.М.. Депутат районної ради Дугельний Д.А. для Фоменко Вероніки підібрав все необхідне для малювання. Акінчин Д.Д. вразив Фоменко Ангеліну чудовою лялькою.


    
    Хай добро повертається до Вас, шановні благодійники дітей Криворізької сільської ради!

         Святогорівська селищна рада
     10 дітей села Вірівка, с-ща Святогорівка старанно писали листи Святому Миколаю. Найскладніші подарунки були в листах талановитих дівчат Рязанцевої Євгенії та Базюк Катерини. Це їх спів вразив гостей і учасників свята. Та Каніболоцький В.І. та Лінкіна В.О. успішно виконали мрії дівчат.
       Красунь ляльок подарували дітям Камінська Л.В., Прокопенко О.М., Слушаєнко Т.В., колектив управління агропромислового комплексу (Андрійченко О.П.).
      Гапонова Анастасія отримала чарівну україночку від військових села Вірівка (Варламов Є.О.).
       Семенюк Марко та Назаренко Артур отримали бажані пожежну машину та конструктор Лего від Кінца В.В. та Стрепоченко М.Б..
       З особливою любов’ю вибирала велику білу собачку, символ 2018 року, Рязанцева І.С. дівчинці Юлії з свого села.
Низький уклін вам, добрі люди, за бажання і вміння творити добро дітям!