вівторок, 26 грудня 2017 р.

У Маріуполі пройшов семінар для керівників молодіжних центрів



У 2017 році реалізується обласний проект «Гідна країна для гідних людей» де одним з пріоритетних напрямків є створення 85 інноваційних центрів розвитку для молоді та дітей у містах і районах області до 85-річчя з дня заснування Донецької області.
В районі триває робота по створенню трьох молодіжних центрів у смт Святогорівка, селах Криворіжжя та Ганнівка.
        23-24 грудня у місті Маріуполь пройшов семінар для керівників молодіжних центрів. Були запрошені представники громадських організацій та новостворених молодіжних центрів. Від Добропільського району прийняла участь Вікторія Андрієнко громадський діяч  смт Святогорівка.
Завдяки допомозі представників Маріуполя, учасники семінару мали дуже насичену програму та змогу поспілкуватися у неформальній обстановці, обмінятись досвідом та планами роботи.
Колеги Маріуполя дуже змістовно, цікаво та жваво ділилися досвідом створення молодіжних центрів та розповідали як проводити моніторінг потреб, залучати молодь до роботи за інтересами.
Учасники повернулися додому з неймовірними враженнями від побаченого, заряджені драйвовими емоціями та досвідом маріупольських молодіжних центрів.