пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

ДЯКУЄМО БЛАГОДІЙНИКАМ!



            Продовжуємо розповідь про благодійників.

Ганнівська сільська рада
Серед дітей села Ганнівка Іщенко Кіра та Женя, діти з сім’ї учасника АТО. Разом із гостями із західних регіонів України Бєлянкіна Т.М. та Стрепоченко І.П. вітали цих діточок.
Веселова Софійка в своєму листі написала так: «Моє бажання – аби всі діти України мали свою родину, щоб був мир на Землі та люди були людянішими».    

Веселова Софійка та Мінакова Ганнуся з Ганнівської ЗОШ отримали свої подарунки від Святого Миколая на районній ялинці. А вибрали подарунки дівчаткам Тихонова Л.Т. та Карнаух Н.П.. А Луговий А.Л. та Борисов Д.В. вибирали подарунки хлопчикам Тимуру та Олександру. Це – робот-трансформер та вижигатель по дереву та дощечки з малюнками.


Добропільська сільська рада
             Гальчак Микита з мамою Оксаною Василівною, Делендик Дмитро з мамою Людмилою Павлівною були гостями на районній ялинці. Хлопчики – найменші учасники свята. Обом їм подарунки приготував депутат районної ради Антипенко Володимир Вікторович. Микитка ніяк не міг залишити свою велику машину, незважаючи на її вагу.
 З самого початку благодійної акції беруть в ній участь Кравченко Н.Г., Пітик Н.Є., Шевченко В.Г.. Вони по-материнські уважно вибирають бажані іграшки своїм підопічним. Не був винятком і цей рік. Борисов А.М. для дівчинки Богдани придбав красивого плюшевого ведмедя.


 Хай повниться ваше життя, шановні, здоров’ям, добробутом, повагою, людською і дитячою шаною!


Нововодянська сільська рада
В День Святого Миколая Велентій Л.В., Бугаєць В.В., Шафрановська Т.В. вранці поїхали в село Нововодяне. У кожної в пакунку були подарунки для 4 дітей з сім’ї Ярцевих, 2 дітей з сім’ї Лінкіних. Дівчатка Яна та Ірина мріяли про гарних ляльок, Олена – про набір для малювання.
Денис звертався до Святого Миколая так: «Протягом цього року, я як справжній чоловік, допомагав бабусі по господарству, старанно вчився. Недивлячись на те, що я хлопчик, я дуже полюбляю бісероплетіння і тому хотів би отримати набір для бісероплетіння. Хочу сплести подарунки для моїх бабусі і сестрички».
Денис тепер зможе виконати своє бажання, бо отримав декілька наборів від Барлет Л.В. та Лавриненка С.М..

Хай і надалі Святий Миколай допомагає добрим людям у добрих справах!
З Новим роком та Різдвом Христовим вітаємо добрих людей Добропільщини!