четвер, 25 січня 2018 р.

Відкрито зональний етап Чемпіонату України в Покровську

     Вчора, 24 січня в місті Покровськ на базі спорткомплексу «Металург» відбулося урочисте відкриття зонального етапу Чемпіонату України з боксу серед юнаків.
    
Змагання будуть проходити протягом чотирьох днів. Участь візьмуть понад 100 кращих боксерів з 27 міст Донецької, Запорізької та Луганської областей.
    
Попередні поєдинки відбудуться 24 і 25 січня, 26 січня - півфінал, а 27-го - фінал і нагородження переможців.

     За підсумками зонального етапу три команди з кожної області-представника братимуть участь в Чемпіонаті України, який пройде з 12 по 18 лютого в місті Бердянськ.
    
Відкрили урочисту частину Віктор Ремський - заступник голови Донецької облдержадміністрації, Володимир Мицик - начальник управління з питань фізичної культури та спорту, Руслан Требушкін - Покровський міський голова, Олександр Брикалов - Мирноградський міський голова, Геннадій Селіваров - віце-президент Регіональної Федерації бокса Донецької області, Павло Івахненко - виконавчий директор  Регіональної Федерації бокса Донецької області, депутат Добропільської районної ради. 
     За постійну підтримку бокса та співпрацю від  Федерації бокса представникам Донецької облдержадміністрації, Покровському і Мирноградському керівництву вручено подяки. 
     Зі словами вдячності до них звернувся Павел Іванович Івахненко та подякував їм за допомогу і взаєморозуміння, а також розвиток спортивного руху.