середу, 3 січня 2018 р.

Цифри і факти з роботи районної ради



        В 2017 році депутати Добропільської районної ради сьомого скликання провели 11 пленарних засідань, у тому числі 4 – позачергово.
         На сесіях було розглянуто 151 питання, по яким прийнято відповідні рішення.
         Депутатам було представлено звіти про виконання Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району за 2016 рік, виконання районного бюджету за 2016 рік, заслуховувалися питання про затвердження цих основних документів району на 2017 рік та питання щодо їх виконання за підсумками 1 кварталу, першого півріччя і 9 місяців 2017 року.
Об’єктивні життєві обставини потребували відповідного швидкого реагування і майже на кожній сесії вносилися зміни і доповнення до районного бюджету на 2017 рік (10 рішень) та до зазначеної Програми на 2017 рік (7 рішень).
Прийнято 22 рішення із земельних питань, у т.ч.: про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, надання дозволу глинодобувним підприємствам та підприємствам ДТЕК на розроблення робочих проектів землеустрою щодо рекультивації земельних ділянок тощо.
Заслуховувалися питання про хід виконання прийнятих цільових програм та ті питання, які знаходяться на контролі (15 рішень).
Перед народними обранцями звітували: голова райдержадміністрації про виконання у 2016 році делегованих районною радою повноважень, керівники комунальних закладів і комунального підприємства районної ради про свою роботу за 2 півріччя 2016 року і 1 півріччя 2017 року, голова районної ради про проведену роботу у 2017 році та керівники правоохоронних органів про стан дотримання правопорядку і боротьби зі злочинністю на території району (9 рішень).
Окремими рішеннями районної ради затверджувалися розпорядження голови районної ради, прийняті у міжсесійний період (7) і квартальні плани роботи районної ради, приймалися нормативні документи і вносилися в них зміни, вирішувалися питання щодо прийому-передачі спільної власності сіл і селища району, надавалася згода на зміну меж району, затверджувалися статути комунальних закладів (установ) в нових редакціях тощо.
Попередньо всі ці питання розглядалися і погоджувалися на засіданнях профільних постійних комісій районної ради.