вівторок, 23 січня 2018 р.

День Соборності в Ганнівській школі




  22 січня увійшло до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Собор душі є у кожного із нас, а одним із головних завдань собору душі є знати і пам’ятати свою історію.
      Виховання патріотизму молоді – одна з найактуальніших тем сьогодення, бо кожен розуміє, що тільки в єдності та згуртованості український народ зможе подолати всі негаразди та труднощі.
     Протягом 22 - 23 січня у Ганнівській загальноосвітній школі відбулися інформаційно-просвітницькі заходи під гаслом «Єдина і неподільна Україна», які спрямовані на виховання в учнівської молоді почуття патріотизму, поваги до минулого українського народу.
      У школі проведено години спілкування: "Славетні імена України","Україна - минуле, майбутнє, сучасне", «З Україною в серці», "Ми - маленькі українці",«Рідний край, де ми живем, Україною зовем». Політичним та історичним подіям в утворенні і зміцненні української державності, історії та діяльності Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки присвячена загальношкільна лінійка «День Соборності України – символ національного єднання українського народу».
      У шкільній бібліотеці оформлено тематичну виставку «22 січня – День Соборності України».