четвер, 1 березня 2018 р.

Що значить працювати в команді?

   27 лютого 2018 року у відділі освіти відбулося заняття школи юних лідерів «Твоя ініціатива». Тема тренінгового заняття була «Лідер та його команда».
     Розпочалися заняття традиційною вправою «Коло миру», за допомогою якого діти вчилися втілювати свої мрії у життя, знайти друга, товариша, наставника, можливості у вирішальну мить свого життя проявити себе, свої лідерські якості. 
         Продовжили знайомство між собою та з іншими учасниками через вправу «Зіркова карта».
        Робота в командах передбачала створення за допомогою засобів арт-мистецтва «Мандали» - цілісного символу життя. Одна команда створювала Мандалу життя людини, друга команда -  Мандалу життя людства. Після творчого процесу команди обмінялись думками, знаходили спільне, озвучували конкретні дії, що можна зробити для досягнення успіхів у певних сферах життя людини та людства.
         Завдяки ефективної роботи Лілії Паращук на  заняттях завжди створюється позитивна атмосфера, в якій кожен учасник розуміє один одного, здатний взаємодіяти з іншими, щоб бути продуктивною командою, що дає можливість поглянути учасникам один на одного іншими очима.
   За матеріалами відділу освіти Добропільської райдержадміністрації.