вівторок, 27 лютого 2018 р.

Перлини народної фантазії і мудрості



    Україна ─ рідний край! Край близький і дорогий кожному, хто хоч раз побачив безмежні поля і дрімучі ліси, вдихнув чистого п'янкого повітря на квітучих лугах, почув сюрчання коника в лагідному надвечір'ї...
   Щасливі ми, що народилися і живемо на такій чудовій мальовничій землі. Тут жили наші предки, живуть наші батьки, тут корінь українського народу, що сягає сивої давнини. Тому ми завжди повинні пам'ятати, звідки ми родом, де наше коріння, знати історію свого народу, його мову, звичаї, традиції та обряди.
   Святогорівська сільська бібліотека робить свій внесок в справу відродження, популяризації та розповсюдження українських звичаїв, обрядів, традицій шляхом організації книжкових виставок, переглядів літератури та проведення різноманітних заходів.
    Зараз в бібліотеці організовано книжково-ілюстративну виставку "Перлини народної фантазії і мудрості" з розділами: "За звичаєм давнім", "Жива пам'ять тисячоліть", "З бабусиної скрині". Всіх, хто бажає, запрошуємо познайомитися з виданнями, представленими на виставці.
  Джерело: Святогорівська сільська бібліотека.