четвер, 1 лютого 2018 р.

Виїзний прийом у Святогорівській селищній раді



  1 лютого 2018 року  у Святогорівській селищній раді відбувся виїзний прийом спеціалістів управління юстиції, а саме заступника начальника відділу з питань нотаріату  Дундар В.В., державного нотаріуса другої Добропільської нотаріальної контори Гусєвої О.В., начальника Добропільського районного відділу ДРАЦС Прокофієвої І.М., начальника Добропільського бюро первинної правової допомоги Шумари А.М., начальника Добропільського міськрайонного відділу ДВС Герасенкової Д.В.

На прийомі відмічена активна участь населення. Всього звернулося 14 громадян з питаннями оформлення спадщини, розірвання шлюбу, виключення відомостей про батька з актового запису, стягнення аліментів, встановлення недієздатності та призначення опіки. В ході зустрічі громадянам надані роз’яснення,  а  по складним питанням  домовлено доопрацювання в бюро  первинної правової допомоги. Такі зустрічі мають позитивний досвід, бо відразу людину консультують декілька спеціалістів і не потрібно гаяти часу та чекати черги.
Селищна рада  дякує спеціалістам за кваліфіковану допомогу населенню за місцем проживання і сподівається на подальшу співпрацю.