четвер, 15 лютого 2018 р.

Виїзд спеціалістів до Шахівської та Добропільської сільських рад



    14 лютого 2018 року спеціалістами Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді був здійснений профілактичний рейд по території Шахівської та Добропільської сільських рад.
    Під час виїзду було відвідано сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, сім’ї учасників АТО, а також була проведена перевірка цільового використання допомоги при народженні дитини.
   Основна мета рейду:  проведення роз’яснювальних бесід стосовно відповідальності батьків за життя і здоров’я своїх дітей, ведення здорового способу життя та надання рекомендацій ліпшого виховання дітей та ведення побуту.
   В процесі спілкування, сім’ям було запропоновано звертатися до Добропільського районного ЦСССДМ у разі виникнення юридичних питань, психологічної допомоги, а також для вирішення інших життєвих проблем, які може вирішити центр в межах своєї компетенції.
   Протягом рейду було відвідано та проведено роботу у 9 родинах, які мешкають на території Шахівської громади та 20 родинах, які мешкають на території Добропільської сільської ради .
Джерело: Добропільський районний ЦСССДМ