пʼятницю, 2 березня 2018 р.

Сесія Золотоколодязької сільської ради

    Сьогодні в Золотоколодязькій сільській раді відбулася позачергова сесія.
  На порядок денний було винесено 21 питання, 16 з яких затверджено депутатами, а саме: про затвердження Положення про Золотоколодязький сільський будинок культури; про надання матеріальної допомоги громадянам депутатами сільської ради ( Ткаченко В., Милювова С.); про внесення змін та доповнень до рішення сесії сільської ради "Про Програму економічного і соціального розвитку Золотоколодязької сільської ради на 2018 рік" від 22.12.2017 № VІІ/30-9;
про зміни до рішення сесії сільської ради від 22.12.2017 р. № VІІ/30-10 "Про сільський бюджет на 2018 рік";  про прийняття земельної ділянки до земель територіальної громади (у комунальну власність) Золотоколодязької сільської ради; про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шишко О.Ю.; Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність Голубенко Г.О., Романенко Т.О., Романенку С.В., Ясинській О.В., Козаку М.П., Моргун А.С., Марцинко Л.В.; про проведення заходів щодо постанови на баланс полезахисних смуг; про затвердження розпоряджень сільського голови в межсесійний період.
       5 питань не набрали більшості голосів, отже не прийняті. Це надання матеріальної допомоги громадянам депутатами сільської ради (Цикаленко І.), про оптимізацію роботи ДНЗ я/с № 8 "Зірочка"; про дострокове припинення повноважень депутата сільської ради; про внесення змін до рішення сільської ради від 09.08.2017р. № VII/24-11; про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бестику М.В.