понеділок, 12 березня 2018 р.

Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України



    05.03.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання про стан виконавської дисципліни, про якість виконання поставлених завдань, про стан виконання запитів управління Пенсійного фонду України та інших країн щодо перевірки достовірності документів для призначення пенсій, про хід роботи по приведенню реєстру застрахованих осіб до актуального стану та ін.

  05.03.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Хничова Наталя Миколаївна провела виїзний прийом громадян на території Святогорівської селищної ради та відвідала пенсіонерів з обмеженими фізичними можливостями за місцем проживання.
  06.03.2018 ­– делегація працівників управління на чолі з першим заступником начальника управління Пітик Неонілою Євгеніївною взяла участь в урочистому заході з нагоди жіночого свята 8 березня, що відбулось в залі засідань Добропільської райдержадміністрації.
  07.03.2018 – начальник управління Гулан Олег Борисович привітав жінок управління зі святом Міжнародного жіночого дня.
  За минулий тиждень:
-       за принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян №1 зареєстровано 420 звернень, що на 7,3 % менше, ніж за попередній тиждень (453 звернення). Прийнято: 35 заяв на перерахунок пенсії, 15 – на первинне призначення пенсії, 33 особи отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 9 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 11 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 10 осіб – за поновленням виплати пенсій.
-       кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги зменшилась та складає 15 осіб. На попередньому тижні за допомогою засобів Веб-порталу електронних послуг звернулось 22 особи.
-       одна особа звернулась на прийом до управління за допомогою скайп-звязку.