суботу, 3 березня 2018 р.

Участь молоді в обласному конкурсі «Екологія та здоров’я»


31 березня 2018 року у м.Краматорськ під керівництвом Донецького еколого-натуралістичного центру відбудеться обласна конференція учнівської та студентської молоді «Екологія та здоров’я». Конференція проводиться з метою залучення учнівської молоді до науково-дослідної та експериментальної роботи з екології, валеології, медицини, психології, хімії, гідрогеології.
      Для участі в І відбірковому етапі (заочному), гуртківці Добропільського рай ЦЕНТУМ, учні Світлівської ЗОШ І - ІІІ ступенів Магей Надія та Хатулев Данило (керівники Романова М.В., Хатулева В.О.) заповнили інтерактивну форму на сайті ДОЕНЦ, надіслали тези своїх дослідницьких робіт та отримали першу перемогу – стали учасниками ІІ фінального етапу Конференції (очного), який відбудеться 31 березня.
У фінальному конкурсі «Екологія та здоров’я» гуртківці Магей Надія та Хатулев Данило будуть презентувати свої дослідницькі роботи в секції «Науки про людину», але в різних вікових категоріях.
Слід відзначити, що Надія та Данило вже не перший рік беруть участь в обласних науково-дослідних конференціях та отримують призові місця. Побажаємо їм і надалі успіхів в навчанні та перемог.
Екологічна ситуація негативно діє на стан здоров’я населення нашої країни, тому потребує участі усього суспільства на вирішення існуючих проблем. І не останнє місце у цій роботі займає екологічна освіта та виховання молоді.