середа, 7 березня 2018 р.

Благословенна будь в віках, прекрасна жінка Добропільщини!

                      До Міжнародного жіночого дня


         Весна – дивовижна пора року, коли все пробуджується, оживає природа та оживають щирі людські почуття. Енергійніше стукають серця, а в душі лунає пісня – «Веснянка».
     Сьогодні до Міжнародного жіночого дня   ми  розпочинаємо розповідь про жінок району.
   Татаренко Лариса Миколаївна, молодша медична сестра с. Мирне. 24 роки її життя пов’язане з цією професією. Поміряти тиск, викликати швидку допомогу, утримання приміщення ФПу, організувати людей до приїзду сімейного лікаря, добрим словом підтримати хворих і маленьких, і стареньких.

    А скільки додаткових доручень: організувати людей на благоустрій автобусних зупинок, вулиць, провести перепис тварин у приватному секторі, допомогти стареньким вчасно отримати пенсію і багато іншого. Жителі сіл Ново-Олександрівка, Василівка звертаються до жінки з різних побутових проблем. Вона – активний помічник своєму чоловіку Татаренко В.М., воїну-інтернаціоналісту, депутату Шилівської сільської ради.
  Активна життєва позиція цієї жінки, уважне ставлення до проблем односельців викликає повагу.
   Виросли 2 сина, продовжують хліборобську справу батька. А скільки сил доклала, щоб допомогти батькам Володі, щоденно турбується про здоров’я чоловіка, бо наслідки Афганської війни нагадують і сьогодні.
  Напередодні свята весни, 8 Березня, широ вітаємо Вас, Лариса Миколаївна! Бажаємо весни в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії, щастя та любові!