четвер, 22 березня 2018 р.

Відбувся виконком Святогорівської селищної ради

       21 березня 2018 року відбувся виконком Святогорівської селищної ради, участь в якому взяла голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна.
    Перед початком засідання в.о. начальника поліції Добропільського відділення поліції Покровського відділу Головного управління Національної поліції України Є.К.Тугай проінформував про випадки шахрайства на території району та закликав членів виконкому провести інформаційно-роз`яснювальну роботу серед населення.

      Тамара Миколаївна проінформувала присутніх про хід медичної реформи в районі та звернула увагу членів виконкому на незадовільний стан сплати населення за комунальні послуги.
       Члени виконкому розглянули 7 питань порядку денного, серед яких: звіт керівників закладів культури про роботу за 2017 рік та проблемні питання життєдіяльності цих закладів, в т.ч. саме болюче - відсутність опалення будинків культури. Дуже жваво обговорювалося питання щодо підготовки до робіт з благоустрою території.
      Голова виконкому подякував підприємцям О. Лінкіну, В. Мочану, М. Бабакову за постійну допомогу у вирішенні будь-яких питань.