вівторок, 3 квітня 2018 р.

ІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської та студентської творчості ім. Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя»

   В лютому-березні 2018 року відбувся ІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської та студентської творчості ім. Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя».
     ІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської та студентської творчості ім. Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя», присвячений творчості Лесі Українки, проводився як конкурс-фестиваль. Перший (відбірковий)  етап - у місті Полтаві, а другий - фінальний гала-концерт – у місті Чернівці. 

     Конкурс проводився з ініціативи Культурно-просвітницького Центру - художня галерея «Sweetart-Знання», Інформаційно-дослідного центру «Інтеграція і розвиток» за сприяння та підтримки Міністерства освіти і науки України.
     Мета конкурсу:
– сприяння глибшому ознайомленню та вивченню молоддю спадщини великої української поетеси Лесі Українки;
– долучення підростаючого покоління до збереження і розвитку культурної спадщини українського народу шляхом вивчення історії рідного краю;
– виховання почуття патріотизму, національної гідності та особистої відповідальності за майбутнє нашої Батьківщини. 
     Переможцями  конкурсу стали учениці Золотоколодязянської ЗОШ І-ІІІ ступенів: в номінації «Твір» - Швець Юлія (2 місце), в номінації «Декламація» - Ільницька Діана (3 місце). 
     Вітаємо переможців !!! Бажаємо нових творчих успіхів Юлії, Діані та наставнику -  вчителю української мови та літератури Голубенко А.О. 
 Джерело: відділ освіти Добропільської райдержадміністрації.