понеділок, 16 квітня 2018 р.

Молодіжний діалог «Україна-Швеція»


      Сьогодні на запрошення Ганнівського сільського голови  Лілії Тихонової відбулася зустріч в молодіжному центрі села Ганнівка з молоддю шведської «Біблійної школи» міста Упсала. Вони перебувають в Україні з духовною волонтерською місією. Хлібом - сіллю зустрічали шановних гостей сільський голова Лілія Тихонова, заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, в.о. завідувача сектору у справах сім`ї, молоді та спорту  Добропільської райдержадміністрації Світлана Кучманова та активна молодь села.
    Дуже змістовним був діалог молоді. Кожен з учасників зустрічі розповів про себе. Учениця Ганнівськоі ЗОШ Карина  заспівала для гостей гарну українську пісню. Потім молодь провела майстер-класи з національного танцю. Закріпили вивчене спільним українським хороводом. 
   На завершення зустрічі представники молоді України та Швеції обмінялися прапорами, написали побажання і обмінялися контактами для продовження спілкування. 
    В цьому році Ганнівська сільська рада представляє на районному святі Дня Європи країну Швецію. Тож зустріч принесла не тільки задоволення, але й користь. Нехай  ділог продовжується через спільні проекти.