четвер, 12 квітня 2018 р.

Україна - єдина!



Завершальний день перебування делегації представників Добропільського району на закарпатській землі розпочався з круглого столу з питань національно-патріотичного виховання молоді, на якому були присутні голова Великоберезнянської районної ради Ярослав Шукаль, голова громадської організації «Матері дітям» Наталя Рапа, голова німецько-української спілки «Колос» Дана Арнольд, ветеран війни в Югославії, учасник АТО Тарас Галета, радник Міністерства оборони України, військовий волонтер Олександр Куклашин та директор Малоберезнянської  школи Віра Євич. Наприкінці заходу керівники Малоберезнянської і Святогорівської шкіл підписали угоду щодо подальшої співпраці.

 Віра Євич організувала для школярів одну з найцікавіших і захопливих екскурсій. Учні східного регіону мали змогу відвідати визначні місця міста Ужгород та прогулятися найдовшою липовою алеєю у Європі.
Перед від’їздом юні гості подякували господарям за теплий прийом, цікаву програму та прекрасні враження про Західну Україну. «Ми дякуємо всім, хто опікувався нами, за гостинність та турботу, - наголосила керівник групи Світлана Дудушко. – Ми повеземо до себе на Добропільщину частинку Закарпаття і будемо розповідати всім знайомим та друзям, який це гостинний край. Такі зустрічі є важливими для наших дітей, бо це обмін досвідом та знаннями».
Учні та вчителі повернулися додому сповнені неперевершених вражень.
Адміністрація Святогорівської школи висловлює щиру подяку Добропільській районній раді за надану можливість побувати на заході країни, обмінятися досвідом та довести усім, що Україна – єдина, а єдність – запорука міцної держави та щасливої країни!