неділю, 29 квітня 2018 р.

Рятувальники провели профілактичну роботу в селі Ганнівка

     У нинішньому сезоні в природних екосистемах області сталося вже кілька десятків пожеж. Найчастіше причиною таких загорань, на жаль, стають самі люди. Наближаються травневі свята і сотні мешканців області вирушать на відпочинок на природу. 
  Як відомо, відпочивальники не завжди дотримуються правил пожежної безпеки та залишають не загашеними вогнища або викинути в суху траву недопалки. Все це призводить до масштабних лісових пожеж, для ліквідації яких необхідне залучення великої кількості людей та техніки.
   Щоб не сталося трагедії та не виникли масштабні загорання, представники 19 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області здійснюють роз’яснювальну роботу серед жителів району.
   27 квітня рятувальники провели профілактичну  роботу в селі Ганнівка Добропільського району з місцевими жителями, попереджаючи їх про обережність у поводженні з вогнем. Під час рейду співробітники ДСНС роздали громадянам пам'ятки і листівки, в яких зазначені правила пожежної безпеки під час відзначання травневих свят та небезпеки спалювання сухої трави.
  Фахівці Служби порятунку в черговий раз нагадали людям, що у разі виникнення надзвичайної ситуації необхідно викликати на допомогу рятувальників за телефоном «101».

19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області.