неділю, 15 квітня 2018 р.

Про санаторно-курортні путівки до Державного закладу «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій МОЗ України «Прикарпатський»

   КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико – санітарної допомоги» повідомляє про отримання областю санаторно-курортних путівок до Державного закладу «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій МОЗ України «Прикарпатський», розташованого за адресою: Івано-Франківська область, м. Яремна, вул. Свободи, 315.
   Термін путівки 30 календарних днів. Дата заїзду 26 квітня та 24 травня. Приймаються діти від 7 до 14 років (1-9 клас). Діти перебувають в санаторії без батьків.
  Показання для лікування:
1. Повторна пневмонія, стан після перенесеної пневмонії, рецедивуючий чи хронічний бронхіт у період ремісії, не раніше ніж через 2 місяці після останнього загострення.
2. Бронхіальна астма ( не вище 1 ступеня важкості), в між приступному періоді.
3. Обструктивний бронхіт, інші респіраторні алергози в період ремісії.
4. Реконвалесценти після хірургічного втручання з приводу обмеженого бронхолегеневого процесу, не раніше ніж через 3 місяці після резекції, при неускладненому перебігу післяопераційного періоду.
5. Вроджені вади легень.
6. Туберкульоз органів дихання без деструкції та бациловиділення.
7. Хворі після ефективного лікування з приводу туберкульозу.
8. Диспансерні контингенти ризику до захворювання на туберкульоз.
   У разі потреби дітей диспансерної групи у вищезазначених путівках пропонуємо батькам звернутися до амбулаторій ЗПСМ за місцем мешкання.