четвер, 31 травня 2018 р.

УВАГА!


   З 1 травня розпочався поливний сезон. А це означає, що потреби у воді зросли, особливо у мешканців приватного сектора.
  Власники садово-городніх ділянок, у яких відсутній водолічильник, поливають водою землю, інколи навіть забуваючи про раціональне використання питної води.
    З метою забезпечення обліку питної води, що використовується для поливу присадибних ділянок, на підприємстві триває масштабна інвентаризація особистих підсобних господарств (у т.ч. поливних площ) мешканців приватного сектора.
     На підставі отриманих фактичних даних, у поливний період нарахування місячної плати за послуги з водопостачання здійснюється, виходячи з установлених норм споживання, включаючи об’єми витрат води на поливання зелених насаджень, прибудинкових територій, миття автотранспорту, ведення особистого підсобного господарства тощо.
    Тому для відображення фактичного водоспоживання абонентам приватного сектора слід забезпечити вільний доступ працівників комунального підприємства "Агрокомсервіс"Добропільської районної ради для обстеження їх підсобних господарств.
      Шановні споживачі! 
   Звертаємо увагу на той факт, що нарахування плати за полив проводиться виключно тим мешканцям, які не мають лічильника обліку холодної води. І таке нарахування є цілком підставним, законним і застосовується водоканалами України.
   До речі, мешканці, які мають водолічильник, можуть самостійно контролювати своє водоспоживання і платять рівно стільки, скільки води використали.
   КП "Агрокомсервіс"  Добропільської районної ради рекомендує своїм абонентам, які бажають сплачувати за фактично спожиту воду, встановити лічильники. До того ж, процес встановлення водоміра не займе багато часу.
    Тим споживачам приватного сектора, які мають прилад обліку холодної води, варто звернути увагу на термін його повірки.
   За наявності повіреного й опломбованого належним чином приладу обліку, нарахування плати за надані послуги з водопостачання (у т.ч. плати за полив присадибної ділянки) здійснюватиметься винятково за показниками водолічильника згідно з тарифами для населення.
    Також звертаємося до тих громадян, які здійснили несанкціоноване підключення до міського водогону з вимогою про термінове укладення договору на водопостачання та водовідведення.  В іншому випадку, при встановленні самовільного використання води, вам буде нараховано за водопостачання за три роки по пропускній спроможності трубопроводу, проведено відключення, а при несплаті коштів – питання заборгованості вирішуватиметься в судовому порядку з дорахуванням всіх можливих санкцій. Сподіваємося на ваше розуміння та надіємося на плідну співпрацю.