понеділок, 14 травня 2018 р.

Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України


   07.05.2018 відбулася апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання про стан виконавської дисципліни, співпрацю з відділом державної виконавчої служби, участь працівників у заходах до Дня Перемоги, роботу комісії з питань реалізації судових рішень.
   07.05.2018 – начальник відділу з питань призначення та перерахунку пенсій № 2 Корнєєва Наталя Сергіївна провела зустріч за місцем проживання в ході якої відповіла на питання жителів Золотопрудської сільської ради.
    07.05.2018 – головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 Степаненко Катерина Сергіївна провела прийом громадян у складі «мобільного соціального офісу» на території Білицької міської ради.
    10.05.2018 – начальник Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Гулан Олег Борисович провів зустріч за місцем проживання в ході якої відповів на питання громадян Золотоколодязької сільської ради.
    11.05.2018 – начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Волошина Ольга Сергіївна та головний спеціаліст фінансово-економічного відділу Сорока Тетяна Леонідівна прийняли участь у нараді з представниками об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Добропільської міської ради.
    За минулий тиждень:
- за принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян №1 зареєстровано 466 звернень, що на 37,8 % більше, ніж за попередній тиждень (290 звернень). Прийнято: 41 заява на перерахунок пенсії, 14 – на первинне призначення пенсії, 114 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 10 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 4 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 18 осіб – за поновленням виплати пенсій.
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 65 осіб;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги збільшилась та складає 23 особи.

Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.