середу, 30 травня 2018 р.

Кожна дитина народжується обдарованою...


  До Дня захисту дітей

Здатність до творчості – це найвищий дар,
яким нагородила природа людину
на нескінченно тривалому шляху
 її еволюційного розвитку
В. О. Енгельгард

    Святогорівська школа завжди плекала обдарованих дітей. Кожен учитель намагається розкрити в учневі природу та психологічний механізм творчості.
   У школі вже впродовж багатьох років існує «Банк даних «Обдарована дитина», до якого входять обдаровані учні від першого до одинадцятого класу.
   Є учні, які захищають честь школи на інтелектуальному рівні, беручи участь в обласних та районних предметних олімпіадах та конкурсах (Прокопенко Олександр, Бовкун Софія, Бортник Євгенія, Рухова Діана, Грицак Владислав, Красилець Ангеліна, Сліпченко Валерія, Суховерський Дмитро, Бєлова Олександра, Тремба Ілля, Виниченко Анастасія).
   Учасниками та переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних і районних вокальних конкурсів є Рязанцева Євгенія, Базюк Катерина, Бодрова Тетяна, Яровий Денис, Бодрова Дар’я, а також вокальні колективи «Дзвіночок» і «ДоМіСолька».
   Не оминають учні Святогорівської школи своєю участю і конкурси декоративно-ужиткового та художнього мистецтва (Бортник Євгенія, Рухова Діана, Романів Катерина, Бєлова Олександра, Мащенко Олександра, Кліщ Анна, Сліпченко Валерія, Андреєва Олена, Прокопенко Маргарита, Підопригора Богдан).
  В школи діє хореографічний гурток, в якому є три групи: «Імпульс», «Карамельки» та «Непосиди». Учасники колективів (Сліпченко Валерія, Держак Єлизавета, Богатир Дар’я, Бортник Євгенія, Банкос Анна, Бовкун Софія, Романів Катерина, Прокопенко Маргарита, Гребенюк Дар’я, Хрикіна Наталя, Предух Дар’я, Богатир Анна, Пригода Софія, Швайко Вікторія) також беруть участь в обласних та районних конкурсах.
  Учні школи є активними учасниками спортивних змагань обласного та районного рівнів (Дерипалко Віктор, Бегей Іван, Шевчук Ілля, Дубовий Ілля, Романів Вадим, Андрейченко Олександр, Остапєєв Вадим).
  Кожна дитина певною мірою народжується обдарованою. Потрібно лише допомогти віднайти її здібності та розвивати їх. Побажаємо всім учням успіхів у творчості, наснаги і натхнення.