субота, 26 травня 2018 р.

Свято Останнього дзвоника в Святогорівській школі

    25 травня на урочистій лінійці всеукраїнське шкільне свято зібрало випускників, школярів, вчителів та батьків. Всі вони зібралися, аби привітати вже колишніх 11-класників із закінченням школи та відправити їх у доросле самостійне життя.
   Це свято і радісне, і сумне водночас. Радісне, бо для багатьох дітлахів цей довгоочікуваний дзвоник сповіщає про три безжурних літніх місяці свободи, а сумне для тих, хто прощається з дитинством і вступає в доросле життя.
    Розділити радість свята із учнями та педагогами приїхали почесні гості: заступник директора Департаменту промисловості Донецької облдержадміністрації Тетяна Тараненко, голова Добропільської райдержадміністрації Дмитро Кірносов, перший заступник голови Добропільської райдержадміністрації Олексій Стебель, заступник голови Добропільської районної ради Ірина Стрепоченко, голова Святогорівської селищної ради Віктор Бєлянкін.
    Директор школи Світлана Дудушко привітала велику шкільну родину зі святом.
Пролунав Останній дзвоник і навчання закінчилося. А для всіх інших останній дзвоник – це початок відпочинку, мета якого – набратися сил й енергії на подальше навчання й творчий поступ, чого і бажаємо усім учням та вчителям нашої рідної школи.