четвер, 31 травня 2018 р.

Участь у засіданні колегії ОДА


   Сьогодні в конференц-залі Донецької облдержадміністрації відбулося засідання колегії облдержадміністрації, в якому взяла участь голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна.
   Згідно порядку денного засідання розглядалися наступні питання: про концепцію розвитку Єдиного українського культурного простору Донецької області; про організацію та якість надання медичної допомоги ветеранам та учасникам бойових дій на первинному рівні, забезпечення пільгами згідно з чинним законодавством».

  В рамках розвитку Єдиного українського культурного простору Донецької області включено створення в селищі Святогорівка скверу імені нашого поета - земляка Миколи Федоровича  Чернявського.

 По другому питанню Жебрівський П.І. звернув увагу на створення належних умов для надання медичних послуг ветеранам Світової війни та учасникам АТО. В той же час в доповіді Колесникова  В.В., заступника директора департаменту охорони здоров`я, відзначено позитивну роботу в цьому напрямку  Добропільського району.

 Після розгляду питань порядку денного відбулося урочисте підписання Меморандуму  про співпрацю щодо створення  мережі інклюзивно - ресурсних  центрів освіти.