вівторок, 29 травня 2018 р.

Навчально-ознайомчий візит до молодіжного центру "Нові крила" Волинської області



За сприяння головного спеціаліста відділу організаційно-кадрової роботи Добропільської районної ради Марини Пітик, 25 – 26 травня 2018 року представники молодіжного центру «Святогорівка  Арт» смт Святогорівка Добропільського району Донецької області  здійснили навчально-ознайомчий візит до молодіжного ресурсного центру «Нові крила» міста Нововолинськ Волинської області.

Перший день неймовірного візиту пройшов дуже насичено та цікаво. 20 молодих людей з Одеської та Донецької областей, які мають бажання створити молодіжні центри в своїх громадах, знайомилися з досвідом створення та діяльності молодіжних центрів, перспективами їх розвитку та потребами, складнощами та способами їх подолання.
У навчально-ознайомчому візиті до молодіжного ресурсного центру «Нові крила» міста Нововолинськ члени делегацій прослухали різноманітних спікерів, які розповіли про діяльність своїх просторів, труднощі створення, пошук волонтерів та ресурсів. В ході роботи присутні розподілялися на групи, вчилися взаємодіяти в командах, знаходити спільну мову. Також  відбулася зустріч з волонтерами, які розповіли про активності, про мотивацію  та власні реалізовані проекти.
Візит відбувся в рамках проекту «Пошук майбутнього» партнерами Молодіжний центр «Нові крила», фонд «Молода громада» за підтримки програми «Активні громадяни»» Британської ради в Україні.