середу, 30 травня 2018 р.

Хроніка обласних новин

    29 травня 2018 року у Краматорську відбулася зустріч представників Донецької облдержадміністрації з делегацією Посольства Республіки Молдова в Україні. Під час зустрічі були обговорені питання про безпекову ситуацію в області, соціально-економічну та гуманітарну ситуацію в регіоні, а також основні виклики та проблеми місцевого та переміщеного населення Донеччини.
  «Ми однозначно підтримуємо суверенітет та територіальну цілісність України. Відчуваємо та поділяємо ваш біль, всіляко допомагали і надалі допомагатимемо вашій країні. Адже ваш успіх – це великою мірою і наш успіх», – сказав Руслан Болбочан, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Молдова в Україні під час зустрічі в Донецькій облдержадміністрації.
  Крім цього делегацію Посольства Республіки Молдова в Україні цікавило, які зміни відбулися із запровадженням особливого режиму, що заміняє режим АТО та деякі питання міжрегіонального співробітництва між Республікою Молдова та Україною.
    Керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський розповів пану Послу про загострення ситуації на так званій лінії розмежування; про зусилля, які спрямовуються на розбудову частини області, що контролюється українською владою та подякував за увагу до України.
Джерело: Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації.