середу, 30 травня 2018 р.

Мінрегіон закликає громади прийняти участь у конкурсі кращих практик



        В Україні розпочався конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році, оголошений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
       На поточний рік обрана наступна тематика конкурсу:
1. Практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проектах та ресурсах.
2. Формування безпечного життєвого середовища.
3. Інклюзивність регіонального та місцевого розвитку.
      З питань проведення конкурсу просимо звертатися за телефонами: (044) 303-99-16 (внутрішні 112, 113, 114); (044) 590-47-76.
      З інформацією про конкурс 2018 року, а також результатами попередніх років можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Мінрегіону за посиланням: http://www.minregion.gov.ua/napryamki-diyalnosti/regional- dev/rozwtok-mistsevoho-samovrvaduvannya/konkurs/
     Органи місцевого самоврядування, які стануть переможцями Конкурсу, будуть нагороджені відзнаками і дипломами, а також отримають можливість презентувати наприкінці 2018 року свої практики в рамках урочистого публічного заходу за участю представників Уряду України, Ради Європи, асоціацій органів місцевого самоврядування, інших партнерів Конкурсу, а також медіа.
Переможці Конкурсу візьмуть участь у поїздці до однієї з країн – членів Ради Європи. Фіналісти Конкурсу матимуть можливість взяти участь у семінарах з обміну досвідом, що відбудуться на базі органів місцевого самоврядування, практики яких стали переможцями.
     Для участі у Конкурсі потрібно заповнити заявку та надіслати її до 30 вересня 2018 року електронною поштою на адресу: best.practice.ukraine@coe.int.