середу, 27 червня 2018 р.

Успіхів у дорослому житті!



В школах Добропільського району пройшли випускні вечори. Цього року атестати про повну загальну середню освіту отримали 52 учні.
Заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко привітала випускників Добропільської ЗОШ I-III ступенів і побажала отримати омріяну професію, повернутися в своє село і провести до рідної школи власних дітей.

У своєму виступі Добропільський сільський голова Анна Павлова наголосила, що свято випускників є знаменною подією для всієї громади. Анна Іванівна подякувала вчителям і батькам за терпіння та підтримку дітей. Випускникам побажала знайти своє місце у дорослому житті і стати гідними громадянами незалежної України.
На банкеті Анна Іванівна вручила випускникам Добропільської та Криворізької школи приємні подарунки.
Депутат районної ради Надія Кравченко також привітала випускників із закінченням школи і вручила класному керівнику Тетяні Булавіній  Подяку від Добропільського сільського будинку культури за активну участь у культурно-масових заходах громади.
Небайдужою до проведення випускного вечора була і місцева громада. Всі змогли насолодитися чудовим концертом за участю випускників, вчителів і батьків.
           Пішли в доросле життя 52 учні району. Це не просто учні, це молодь , це ті, хто буде будувати нашу прекрасну країну. Сподіваємося, що всі ваші мрії і бажання переростуть в цілі і вони будуть досягнуті в дорослому житті.
Успіхів, удачі, нових звернень, дорогі випускники!