понеділок, 4 червня 2018 р.

Участь у семінарі «Кращі практики місцевого самоврядування у сфері підзвітності та прозорості місцевого самоврядування»

     П`ятий рік поспіль Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» проводить конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування у сфері підзвітності та прозорості місцевого самоврядування». Вже двічі Добропільська районна рада бере участь у цьому конкурсі і виходить у фінал. Тому і на семінар з обміну досвідом «Кращі практики місцевого самоврядування у сфері підзвітності та прозорості місцевого самоврядування» була запрошена Тамара Бєлянкіна, голова Добропільської районної ради.
    Прибувши до міста Львів, учасники побачили пальму «Мерцалова» - подарунок від міста Донецьк, як символ єднання.
  Першого дня делегація відбула до міста Дрогобич Львівської області, де учасників семінару  привітав Тарас Кучма, Дрогобицький міський голова.
 Перед учасниками  семінару виступили Наталія Яровенко, державний експерт експертної групи моніторингу та аналізу політики Директорату з питань розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-територіального господарства України та Ольга Шевчук, менеджер Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».
  Далі відбулося ознайомлення з кращими практиками  місцевого самоврядування 2017 року. Детально було розглянуто практику «ДРОГОБИЧ –SMART CITY».