середу, 27 червня 2018 р.

Відбулася сесія в Золотоколодязькій сільській раді




     26 червня 2018 року в Золотоколодязькій сільській раді відбулася 36 чергова сесія. Присутні депутати розглянули всі питання порядку денного та затвердили проекти рішень. Одноголосно народні обранці проголосували за наступне:

1. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії сільської ради ”Про Програму економічного і соціального розвитку Золотоколодязької сільської ради на 2018 рік” від 22.12.2017р. № VІІ/30-9.
2. Про зміни до рішення сесії сільської ради від 22.12.2017р. № VІІ/30 -10 «Про сільський бюджет на 2018 рік».

3. Про затвердження ПКД по об’єкту «Протипаводкові заходи на р. Грузька для захисту від затоплення та підтоплення с. Веселе та Грузьке Золотоколодязької сільської ради Добропільського району Донецької області».
4. Про затвердження розпоряджень сільського голови в міжсесійний період.
5. Про надання дозволу на розроблення робочого проекту землеустрою щодо рекультивації земельної ділянки ПАТ «ВЕСКО».
6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шишко Володимиру Володимировичу.
7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Тирінову Роману Васильовичу.

 
8. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність Неживому Антону Володимировичу.
9. Про постановку на баланс полезахисної смуги.
10. Про надання лісорубного квитка.
11. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність Поліщук Галині Михайлівні.