вівторок, 26 червня 2018 р.

Участь у засіданні колегії


26 червня в залі засідань Добропільської районної ради відбулося засідання колегії під головуванням Дмитра Кірносова, в якому взяли участь голова районної ради Тамара Бєлянкіна, начальники управлінь, відділів і служб районної державної адміністрації, керівники територіальних органів та інших центральних органів виконавчої влади в районі, керівники підприємств, установ, організацій району, сільські голови. 
До складу колегії включено начальника Добропільського ВП Покровського ВП ГУ НП в Донецькій області, майора поліції Юрія Кондрацького і Добропільського сільського голову Анну Павлову
        На засіданні колегії розглянуто три питання.

       Про забезпечення виконання показників Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району на 2018 рік в сільськогосподарській галузі та стан підготовки сільськогосподарських підприємств району до збирання ранніх зернових культур доповіла начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ольга Андрійченко.
      Як зазначила Ольга Павлівна, у 2018 році площа озимих культур складає 13907 га, ярих зернових культур посіяно на площі 5660 га. В цілому по району площа зернових культур становить 19567 га, або 51,5 % до площі ріллі. Ранні зернові культури будуть зібрані з площі 17992 га. В збиранні врожаю приймуть участь 47 зернозбиральних комбайнів, з них – 42 – власних та 5 – залучених. На сьогоднішній день підприємства забезпечені паливно-мастильними матеріалами. І доповідач, і співдоповідач Віталій Кінц, начальник 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області, наголосили увагу на необхідності створення безпечних умов праці в період збирання врожаю, забезпечення первинними засобами пожежогасіння, проведенням інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо попередження пожеж.
Члени колегії, заслухавши інформацію, звернули увагу на необхідність прискорення роботи щодо підготовки зерноскладів для приймання врожаю та укладення договорів з хлібоприймальними підприємствами.
Про забезпечення контролю за умовами утримання та виховання дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах та їх соціально-правовий статус, проінформувала Вікторія Бібля, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації.
В своїй доповіді вона акцентувала увагу на співпраці всіх причетних до захисту прав дитини служб, про проведення спільних рейдів, профілактичної роботи серед підлітків та їх батьків.
Члени колегії також схвалили проект Програми забезпечення мінімального достатнього рівня безпеки населення і територій району від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2020 роки, з яким виступив головний спеціаліст з питань цивільного захисту райдержадміністрації Сергій Кузьменко.
Обговоривши всі питання, члени колегії прийняли відповідні рішення.
Джерело: Добропільська РДА