середу, 13 червня 2018 р.

Участь у регіональному фестивалі "Кола успіху"



Минулого тижня Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти зібрав творчих педагогів, готових до оновлення освітнього простору закладів освіти, на регіональний Фестиваль «КОЛА УСПІХУ».
Директор Добропільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Світлана Литовченко та заступник директора школи з навчально виховної роботи Оксана Мальцева презентували проект «Безпечна школа».
     Безпечне й дружнє до дитини навчальне середовище є необхідною умовою успішного навчання, соціалізації та самореалізації дитини. Безпечна школа – навчальний заклад, що забезпечує всі необхідні умови для навчання, успішної соціалізації й гармонійного розвитку дітей і підлітків з наголосом на питаннях захисту життя та здоров’я. Відповідно до Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки та Представництвом дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, у Донецькій області в межах реалізації програми «Нова Українська школа» відбувається пілотування та апробація Концепції «Безпечна та дружня до дитини школа».
         Добропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів є однією із 5 пілотних шкіл Донецької області, яка активно включилася в реалізацію даного проекту.