середу, 27 червня 2018 р.

Випускний вечір у Шилівській ЗОШ І-ІІІ ст.


    25 червня 2018 року в Шилівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося прекрасне свято, якого немає в жодному календарі, свято яке об’єднало в собі біль розставання і світлі надії, щирі посмішки і сльози на очах. Випускний вечір став найзнаменнішою шкільною подією кінця навчального року. Дівчата у вишуканих сукнях, та неперевершені хлопці у шикарних костюмах, востаннє шикувалися у шкільному залі, щоб отримати свій перший важливий документ – атестат про повну середню освіту.

    Ця урочиста подія була щедрою на увагу, тепло, і добрі слова до винуватців цього вечора, адже їх прийшли привітати і вчителі, і батьки і шкільні друзі. На свято завітали гості – голова правління ПАТ ім.Т.Г. Шевченка Батицький Віктор Миколайович, керівник фермерського господарства «Зелений клин», Батицький Андрій Миколайович, секретар Шилівської сільської ради Тютюнник Наталія Вікторівна, місцеві депутати Краузе Тетяна Миколаївна, Батицька Алла Іванівна, які побажали випускникам сповна скористатися знаннями отриманими у стінах школи і йти у світ лише дорогами добра. Адже добро, яке робитимуть людям, повернеться до них сторицею.
   Директор школи Шевкун Алла Іванівна, вручила випускникам атестати, грамоти за особливі досягнення у навчанні, привітала із закінченням школи та побажала здійснення найзаповітніших мрій. Її вітальні слова, як завжди, були сповнені материнським теплом, гордістю за своїх дітей, та великою надією у їх світле майбутнє. Алла Іванівна вручила подяки батькам за гарне виховання дітей, гідних громадян нашої країни. Випускники отримали в нагороду привітання і напуття від першої вчительки Чернишової Галини Анатоліївни,класного керівника Блашнікової Олени Федорівни, людей, які за роки навчання стали рідними. Нехай кожен, хто має мрію, цінує її, бореться за неї, нехай вона здійсниться, а будь-які повороти долі нехай відкривають нові обрії майбутніх перспектив.
   Святковий настрій створювала також концертна програма, яку разом із випускниками підготувала педагог – організатор Блашнікова Дарина Сергіївна. Гарними словами, піснями та красивими хореографічними композиціями привітали всіх присутніх учні школи.
    Випускний вечір у Шилівській школі відбувався в атмосфері радісного хвилювання, а також певного смутку за школою, що за час навчання став для колишніх учнів другою домівкою. Роки проведені разом, назавжди залишаться в пам'яті. Хтось пізніше згадає про них з радістю, хтось з тугою, хтось ,можливо, і з болем. Але так чи інакше, веселі моменти шкільного життя не забудуться ніколи.
     Шановні випускники! Ми щиро вітаємо вас із цією урочистою подією у вашому житті, нехай теплим поривом вітру приходять до ваших вчителів учнівська шана і вдячність кожного з вас. У житті будьте розсудливими, творіть добро і не забувайте свою рідну школу, стіни якої чекають на ваші повернення і ваші нові перемоги.





Дитинство ваше, мов вчорашній день,
Ось-ось майне крильми у темінь ночі,
Аби світанок від дзвінких пісень
Прокинувся і вам заглянув в очі.
Веселий вітер кличе у дорогу,
В життєвий океан, бурхливий , не простий,
На серці радість і щемна тривога.
Вітрила підійма наш парусник шкільний.
Ви підійшли до першої межі
Шкільним порогом звуть її в народі,
Ще крок – і Україна перед вами,
Відкриє всі свої шляхи - дороги.