четвер, 21 червня 2018 р.

Урочистості до Дня державної служби

       Державний службовець - це особлива професія, представники якої присвятили своє життя служінню України та її громадянам. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та своїй справі. Щороку посадовці всієї країни святкують своє професійне свято 23 червня.
        Сьогодні в залі засідань районної ради з цієї нагоди відбулися урочистості. Державні службовці всього Добропільського району зібралися разом, щоб відзначити своє свято.
     У заході взяло участь керівництво районної ради. Тамара Бєлянкіна привітала присутніх з їх професійним святом і побажала всім витримки і терпіння. Ніколи не забувати про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу.
       
 За співпрацю з органами місцевого самоврядування Тамара Миколаївна і Ірина Петрівна вручили Подяки районної ради:
  Тещинській Ользі Іванівні, начальнику відділу управління персоналом апарату Добропільської райдержадміністрації;
    Бурковській Ользі Петрівні, в.о. начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Добропільської райдержадміністрації; 










    Чишкалі Олександру Петровичу, головному спеціалісту відділу з питань внутрішньої політики та організаційної роботи апарату Добропільської райдержадміністрації.












Досвід показує, що державні службовці, крім виконання поставлених державою завдань, активну участь беруть у культурній та спортивній сферах. Неодноразово вони представляли район у масових заходах - флеш-мобах, святкових концертах, спортивних змаганнях, але у кожного із них вистачає часу і на улюблене заняття. Перед початком урочистостей кожний присутній мав можливість оглянути виставку виробів декоративно-прикладного мистецтва "Чарує душу краса рукотворна", на якій були представлені роботи умільців-держслужбовців.




 Теплі і відверті слова лунали на адресу доблесних ветеранів, які своєю відданою працею примножували славу Добропільського району протягом багатьох років. Їх життєвий досвід, теплота сердець, оптимізм, активна громадянська позиція є найкращим прикладом для усіх. На знак вдячності ветеранів державної служби відзначено подарунками і квітами, які придбано в рамках соціального партнерства між районною радою, райдержадміністрацією і ПАТ "Веско".

Святковий настрій творчими виступами подарували колективи Світлівського будинку народних традицій, на чолі з директором, депутатом районної ради, Тетяною Дорошкевич і Шевченківського сільського будинку культури, на чолі із завідуючою, депутатом районної ради, Аліною Сметаніною.