середу, 13 червня 2018 р.

Виїзний депутатський день у Криворізькій сільській раді



       12 червня 2018 року в Криворізькій сільській раді відбувся виїзний депутатський день за участі депутатів районної та сільської рад. Участь у цьому заході взяли представники комунального некомерційного підприємства «Районний центр первинної медико-санітарної допомоги Добропільської районної ради» та громадськість. Зі вступним словом до присутніх звернулася голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна, яка проінформувала присутніх про початок медичної реформи в Добропільському районі.

     Юрисконсульт КНП "Добропільський районний ЦПСМД" Юлія Макєєва розповіла про порядок вибору сімейного лікаря, укладання з ним декларації, ознайомила з нормативно-правовими актами в сфері реформування системи охорони здоров'я. 
 Також вона зазначила, що з більшим переліком питань, що турбують громадян при реалізації медичної реформи можна ознайомитися за посиланням: https://reform.helsi.me/faq
     Завідувач Криворізької амбулаторії Микола Шевелєв доповів, що на даний час до нього, як до сімейного лікаря, прикріпилося 960 осіб від загальної кількості населення по його дільниці 2871, що складає близько 30%.
     Далі зустріч продовжилася в форматі "питання-відповіді". На всі питання, що турбують громаду, були надані змістовні відповіді.