субота, 2 червня 2018 р.

Школа допомагає розкрити потенціал

                                                                                                                           До Дня захисту дітей


    Споконвіку Україна славиться талантами. Даром особливого відчуття наділив обдарованих дітей Всевишній. Багато талановитих дітей є й у нашій школі. Вони розвивають грані своєї обдарованості, хист і силу розуму в ім'я слави українського народу.
   Сьогодні мова піде про талановиту ученицю нашої школи, відмінницю навчання та й просто красуню – Дугельну Ольгу. Ця дівчина навчається у 9 класі. Захоплюється читанням книг, має неабиякий хист до декоративно-прикладного мистецтва, особливо полюбляє витинанки. На обласному фестивалі «Мова різна, душа одна» її витинанками захоплювалися всі присутні. Ольга займається спортом, щоденно відвідує шкільні спортивні секції, є учасником районних та обласних спортивних змагань з волейболу.
   Вона із невимовним хистом та завзяттям, розумом та виваженістю щорічно випробовує свої навчальні та творчі сили у різноманітних конкурсах, олімпіадах з біології, хімії, української мови та літератури, інформатики, де посідає призові місця. У цьому навчальному році дівчина стала переможцем конкурсу есе з медіаграмотності «Не все ОК», де Ольга гідно представила нашу школу, район та область у м. Києві.
   Правду кажучи, жоден позакласний чи виховний захід у школі не обходиться без її допомоги. Протягом багатьох років Оля є ведучою більшості загальношкільних, загальносільських заходів. Звісно, досягати певних вершин цій обдарованій дівчині допомагають не лише її педагоги-наставники, а й її батьки - Дугельний Дмитро Анатолійович та Олена Миколаївна – вчителі нашої школи.
  Отож адміністрація та педагогічний колектив школи висловлюють слова щирої подяки батькам Ольги за виховання донечки у кращих традиціях української педагогіки.

                                                                               Дирекція Криворізької ЗОШ І—ІІІ ступенів.