пʼятницю, 27 липня 2018 р.

Грай за Права Людини

футбол1  Сьогодні, 27 липня, на футбольному полі зі штучним покриттям в селі Ганнівка за підтримки мережі Fare Network, антидискримінаційного партнера УЄФА відбувся урок школи Холістичного Футболу в рамках кампанії «Грай за Права Людини».
   На заході були присутні поважні гості: заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій, голова Ганнівської сільської ради Лілія Тихонова, тренер – викладач КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради Сергій Курінний, керівник Добропільської ГО ВФСТ "Колос" Сергій Телендій.
    Тренер БО "БФ "Ліга Толерантності" - Олександр Фомічов провів майстер-клас "Грай за свої права" для 35 дітей та підлітків району. В рамках майстер - класу учасники не просто грали в футбол а й вчилися самостійно встановлювати правила гри, дотримуватись встановлених правил, згуртовуватись в іграх на командоутворення, спільно приймати відповідальні рішення у змішаних командах хлопчиків та дівчат!
  Наприкінці зустрічі діти дізнались про кампанію Ради Європи «Проти мови ненависті» та отримали пам’ятні значки і футбольні м’ячі.
  Джерело: Добропільська райдержадміністрація.
футбол2
футбол3