понеділок, 16 липня 2018 р.

Моя професія - бухгалтер!

    В структурі Добропільської районної ради є відділ фінансово-господарського забезпечення, в якому працюють дві чудові жінки.
   Одна з них - Наталія Сергіївна Данілова.
    Свій трудовий шлях вона розпочала в листопаді 2001 року відразу з посади головного бухгалтера, спеціаліста з фінансових питань та роботи з кадрами Добропільської районної ради, маючи освітній рівень бакалавра і навчаючись в Донецькому національному технічному університеті за спеціальністю «Облік і аудит». В 2003 році Наталія закінчила навчальний заклад, здобувши кваліфікацію «Економіста – бухгалтера».

       У 2013 році вона отримує ще одну кваліфікацію «Магістр державного управління», закінчивши навчання у Дніпропетровському регіональному інституті державного управління Національної академії при Президентові України за спеціальністю «Державне управління».
       Успіхи в професії залежать від освіти і ставлення людини до роботи. Достатній рівень освіти, надзвичайна відповідальність за доручену справу та сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків дозволили керівництву районної ради без особливих вагань з 1 січня 2014 року призначити Наталію на посаду начальника відділу фінансово-господарського забезпечення, головного бухгалтера, на якій вона працює і зараз.
      Результати ревізій, перевірок контролюючих органів свідчать про високий професіоналізм, якого досягла ця посадова особа, постійно працюючи над підвищенням своєї кваліфікації і переймаючись ефективністю роботи районної ради.

    До того ж, вона є чесною, порядною людиною і користується повагою та заслуженим авторитетом серед колег. Наталія Сергіївна є люблячою жінкою і мамою, яка разом з татом виховує двох прекрасних донечок – Анастасію і Катерину.
    Під керівництвом освіченого бухгалтера у цьому відділі з січня 2012 року на посаді головного спеціаліста працює молода дівчина Анастасія Сорокіна.
   Настя здобула кваліфікацію «Спеціаліст з управління персоналом та економіки праці», закінчивши у 2012 році Державний вищий навчальний заклад «Донецький національний технічний університет» за спеціальністю «Управління персоналом».
    Дисциплінована і працелюбна, спокійна і урівноважена вона наполегливо оволодіває усіма тонкощами професії.
    Анастасія користується повагою серед колег. Члени трудового колективу довірили їй представляти свої інтереси у відносинах з керівництвом районної ради, обравши її уповноваженою особою.
    Щоденні відповідальні обов’язки не заважають дівчині бути люблячою дружиною та турботливою матусею донечки Дарини.
   Сьогодні вітаємо наших спеціалістів – бухгалтерів з їх професійним святом!
   Бажаємо щоб у житті не було місця для негативних балансів, і все було чітко, як і у роботі. Нехай у вас завжди будуть сили на кипучу діяльність і на бурхливе особисте життя, в якому завжди є місце для любові і пригод!
   Від душі дякуємо за кропітку, щоденну працю, що забезпечує непорушну успішність нашої установи. Здоров'я Вам, наснаги, і йти тільки вперед кращими дорогами в супроводі з вдачею та вірними друзями!