вівторок, 31 липня 2018 р.

ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ

  Сьогодні в приміщенні Добропільської районної ради відбулося перше засідання постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Районний центр первинної медико санітарної допомоги Добропільської районної ради».
   На порядку денному стояли такі питання:
- про розгляд заяв претендентів і доданих до них документів на відповідність вимогам законодавства;
- про допуск претендентів до наступного етапу конкурсу – заслуховування конкурсних пропозицій та їх ознайомлення з рішенням комісії.
    Голова комісії нагадала, що процедура призначення керівників державних, комунальних закладів охорони здоров’я відбувається на підставі Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094.
     Рішенням Добропільської районної ради від 15.06.2018 № VII – 27/5 «Про створення постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Районний центр первинної медико-санітарної допомоги Добропільської районної ради»» була створена постійно діюча конкурсна комісія з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря у кількості 8 осіб, у рівній кількості - представники органу управління та представники трудового колективу.
     На сайті Добропільської районної ради було розміщено оголошення, за яким бажаючі взяти участь у конкурсі з 19.06.2018 по 18.07.2018 повинні були надати відповідний перелік документів.
    До Добропільської районної ради у визначений термін надійшли документи від одного претендента на посаду - Бикової Марини Олександрівни.
   Документи для участі у конкурсі надано в повному обсязі і всі вони відповідають установленим вимогам.
   Члени комісії одноголосно підтримали рішення щодо допуску Бикової Марини Олександрівни до наступного етапу конкурсу - заслуховування конкурсної пропозиції.