понеділок, 30 липня 2018 р.

ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

     27 липня 2018 року в Добропільському міському центрі зайнятості був проведений міні-ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю. Захід було організовано з метою сприяння ефективній зайнятості безробітних громадян з інвалідністю та підвищення рівня їх інформованості про місцевий ринок праці та послуги, які надаються державною службою зайнятості.
      На ярмарку були присутні представники підприємств та установ міста, а саме: ВСП ШУ «Добропільське «ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля», ВСП ШУ «Білозерське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля», ТДВ «Білозерське» та Філія «Енергопідприємство» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля».
     З метою пошуку роботи ярмарок вакансій відвідало 13 осіб. Під час заходу усі бажаючі мали змогу ознайомитися з інформацією про професії та спеціальності, актуальні на ринку праці, безпосередньо поспілкуватися з представниками підприємств та установ.
    Роботодавці провели презентації своїх підприємств, надали шукачам роботи розширену інформацію про існуючі та перспективні вакансії, з метою підбору майбутніх працівників провели співбесіди з претендентами та запросили їх на роботу.
  Під час ярмарку фахівці служби зайнятості надали присутнім консультації щодо працевлаштування, професійної орієнтації та професійного навчання, юридичні консультації з питань трудового законодавства та зайнятості. Безробітним було запропоновано розмістити відео-резюме та ознайомитися з відео-вакансіями, зареєстрованими службою зайнятості.
Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.